Goodbye Vietnam

Igar lovades vi en tyfon som var pavag rakt mot Hanoi, men det kan lika ha varit en regnig hostdag i Goteborg (aterigen, den som skickar regnvader, du ar ett kotthuvud!)

Alltsa har det inte blivit mycket att gora idag (forutom att klaga pa regnet). Jag gick till posten for att skicka hem nagra prylar sa mamma, ha ogonen oppna om 3-6 manader:)

Imorgon bitti har vi ett flyg var nasta destination Luang Prabang i Laos och annu en ny stampel vantas i passet. Aven om vi gillar Hanoi sa ar vi fruktansvart trotta pa allt kaos har borta, sarskilt i kombination med regnet och att det gor det annu laskigare att korsa gatorna dar de ponchokladda mopedforarna skiter i om de kor pa nagon.
Det hade ju varit valdigt typiskt att bli pakord av en trimmad moped sista kvallen.

Vi kom ocksa fram till att vi har klagat pa varje stalle vi akt ifran. Vi har fatt ett daligt forsta intryck, sen alskat det, sen later det som att vi hatar det:P Saklart hatar vi det inte, men jag ar sa nyfiken pa alla stallen vi ska till och det ar en underbar kansla att sitta pa ett tag eller flyg och vara pavag till nasta stalle!

Dessvarre ar det daligt vader aven i Luang Prabang men forhoppningsvis avtar det om nagra dagar.
Var ju ratt typiskt att det ar just en tyfon som orsakar regn dag ut och dag in nar en vanlig dag under regnsasongen kanske betyder sporegn en timme pa kvallen medan det ar stralande sol pa dagen.

Sa ja, lite bittra har vi varit idag allihopa. Men hey! Man maste ju aven ha sadana dagar, det gor ju att man uppskattar de bra dagarna annu mer:)

Njut av er sol (som tillhor oss just nu!) era gottegrisar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0