Sista natten i Yangshuo

Att vi gillar det har stallet ar det ingen tvekan om, men resan har ju bara borjat och imorgon drar vi oss mot Vietnam. Det blir en tagresa till Nanning dar vi far overnatta och sen blir det tag till Hanoi. Forhoppningsvis gar allting bra for ironiskt nog ar turistbyraerna inte sarskitl hjalpsamma, och kan forstas ingen engelska sa vi kan i princip hamna varsomhelst. Fast vi ar ju pa ett aventyr!

Sista maltiden i Yangshuo var visserligen lite uppstressande. Vi satt pa en terass en vaning upp och pa sa satt slapp vi allt "watches? dvds? cans?". Dock fick vi ofrivillig underhallning av ett gang japaner under oss som hade dragit med sig en kareokemaskin till restaurangen (fast nar man tanker efter ar det inte sarskilt forvanande). Dessa japaner var da fullstandigt tondova, men en halvrolig grej var att en av dom sjong BWO's "sunshine in the rain", pa japanska forstas!

Maten var god men min hade da glomts bort, sa de sankte min nota med hela tre kronor. Vart!

Men men, nu har vi kopplat av i en vecka och var resebibel Lonely Planet "Southeast asia" tas nu fram pa allvar for att slitas med vardighet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0